Program rada u 2016. godini

Dragi kolege, poštovani prijatelji,

Dolaskom Nove godine želim Vam ZAHVALITI na ovogodišnjem trudu!

Napredovali smo iz običnog kluba u svojevrsnu organizaciju sposobnu samostalno djelovati.

Posebno smo ponosni na ostvarenje ideje da roditelji vježbaju sa svojom djecom. Ispočetka je izgledalo kao utopija ali se pokazalo ispravnim i djelotvornim – sve više ih se priključuje ovoj zamisli. Nabrojali smo 7 razloga zašto djeca trebaju borilački sport (>).

 

Novost u siječnju bit će odvajanje grupa na Početnu i Osnovnu. Trajanje treninga za početnu je 40 minuta a osnovne je 60 minuta po terminu. To će donijeti i određene promjene u članarini.  Najisplativija je jednokratna članarina za sudjelovanje do kraja školske godine. Članarina za Početnu grupu se smanjuje a za Osnovnu nešto povećava. Osnovna grupa ima mogućnost i sudjelovanja na Kaido natjecanjima kojih će biti 5 do ljeta. Kako se radi o prvenstvu, nagradit će se najuporniji! Kotizacije su simbolične i služe za logističke potrebe.

 

U sljedećoj godini pripremamo nekoliko novosti, bolje reći iznenađenja!

Uvodimo grupu natjecatelja, koja će se aktivno pripremati za natjecanja po Hrvatskoj i u inozemstvu. Termini im se dodaju i šire. Članovima tima neće biti lako a posebno roditeljima mlađih članova 🙂

Grupe odvajamo jer je vrijeme da nekima pojačamo trening. Kao što znate, neki su već spremni za to a neki još nisu. Neki još ne znaju!  Zato ćemo nekim članovima, koji su to već zaželjeli, smanjiti intenzitet vježbanja (bilo u satnici, bilo u težini). Svatko odlučuje prema vlastitoj procjeni.

Odlazit će se na natjecanja drugih sportskih organizacija u nove sredine i po nekim drugim pravilima. NEMA BRIGE, naši članovi su sposobni pristupiti svakom natjecanju jer imamo najopsežniji program u Hrvatskoj! Tu se može raditi o judu, karateu, budokaju ili kicboxingu primjerenom dobi natjecatelja. Priprema se i demonstracijski kata tim.

 

Pozivamo i natjecatelje iz drugih organizacija na Kaido Open natjecanja. Već objavljujemo i ovogodišnje rezultate (>). Priključit će nam se i novi klubovi u kaido program.

 

Jedna od novosti je i uvođenje sportskih oružja u program edukacije i natjecanja (nunchaku, bo i bokken samo su neki od njih).

Roditelje molimo za razumijevanje i pomoć: odlazit ćemo na kraća putovanja a članovima će biti potrebna i nova osobna oprema. O svemu ćete biti obaviješteni.

Poradit ćemo na voditeljskom kadru; tražimo nove voditelje sekcija. Uvodimo gostujuće instruktore – po specijalizacijama. Nudi se i izvanredni motivacijski program za napredovanje u sportu i učenju ali i svim segmentima svakodnevnog života. Potrebni su nam suradnici raznih profila – ako ste roditelj djeteta koje vježba Vaše dijete će Vam biti posebno zahvalno!

Novost su i programi izvan dvorane. Kroz seminare u drugim prostorima ili aktivnostima na otvorenom kompletirat ćemo ideju cjelokupnog borilačkog sporta.

Naši instruktori nude zaseban individualni program za rekreativce, natjecatelje ili samoobranu. Traže se i nove lokacije za popodnevne termine vježbanja a priprema se ulazak i u školske učionice te radne sredine.

 

“Put znanja” Kaido ulazi u novu dimenziju.

 

Želim Vam ugodne blagdane

zdravlja, sreće i mirne savjesti

 

Alen Duka

Kaido soke

+385 98 516852

info@kaido.eu