KAIDO

 

POZIV

Postanite voditelj “Male škole borilačkog umijeća” u svom mjestu.

Nije potrebno prethodno iskustvo. Nije potrebno prethodno posjedovanje visokog pojasa u borilačkom sportu. Potrebna je velika volja za učenjem i želja za pomoganjem ostalima. Spremni ste započeti svoju novu karijeru? Postanite voditelj Male škole borilačkog umijeća u svom gradu!
Informacije na +385 98 516852 ili mailom: info@kaido.eu

NOVO

KAIDO SEMINARI

U Vašoj učionici, uredu ili dvorani: Kaido seminari! Odaberite program (karate, aikido, judo, kata, bunkai, kumite, kickboxing, motivacija, chi, kretanje, disanje, štap i ostala priručna sredstva obrane, posebni kondicijski programi…).

Ponudite Vaš program u Kaido kalendar! Newsletter, program i materijali prijavom mailom: info@kaido.eu


KAIDO OPEN 2015 rang lista

KAIDO OPEN 2015 > lista natjecatelja po skupinama

IMG_20150525_KAIDO_eu


ČETVRTAK 26.3.2015. u prostorima Kaido Kruge

kaido_20150326_191319757

 

Kaido seminar s reprezentativcima Slovenije u kickboxingu

IMG_20150124_125502586_HDRIMG_20150124_131205612IMG_20150124_123555482_HDR


KAIDO DAN ZA ODRASLE

Izgubite do 800 kalorija po treningu.

KAIDO EU KAIDO EU H1100016

JEDAN SAT VJEŽBANJA ODUZIMA 4% VAŠEG DANA. SRIJEDA NA KAJZERICI Rekreativci i oni koji bi željeli vježbati borilački šport na vreći, strunjači ili samo na spravama. Izgubite do 800 kalorija u jednom treningu.


IMG_3666 KAIDO ukratko

Kaido je izraz procesa izučavanja umijeća i spoj tehnika i taktika u borilačkom svijetu. Karate, judo, aikido, ju-jitsu i ostala borilačka umijeća osnova su tehnika borbe vježbača kroz tehnike udaraca, uhvata držanjem, polugom, bacanjem i borbu na tlu. Iaido, jo, bo, sai, tonfa i nunchaku i uže osnova su za uporabu oružja u samoobrani. Kaido ravnopravno koristi sve navedene tehnike golorukog ili naoružanog partnera kroz vježbu i na natjecanjima. U dvorani, vježbači koriste prikladnu odjeću (kimono, GI, bijele boje) u kompletu s pojasom svog ranga. Kaido majstori i voditelji nose plave hlače.

KAIDO umijeće

Kaido vježbači su svih uzrasta. Svoje umijeće stječu vježbanjem gdje, uz nadzor voditelja, usvajaju znanja te unapređuju fizičku kondiciju. Prilagođenim programima priključuju se osobe s prethodnim iskustvom te oni bez prethodnog poznavanja tehnika ili natjecateljskog staža.

Kaido dobrobit

Spletom tehnika Kaido, na jednom mjestu, upotpunjuje kvalitetu života pojedinca. Vježbači se polako uvode u svijet kretanja, pravilnog disanja i komunikacije. Kroz vrijeme provedeno u Kaido sredini, vježbači sustavno prihvaćaju postulate pozitivnog odnosa prema okolini, poboljšavaju koncentraciju, unapređuju individualne rezultate.

Kaido i odrasli.

Dobiti crni pojas? Zašto ne i u 40-oj godini.

Kaido omogućuje odraslim osobama izučavanje borilačkog umijeća u okvirima suvremenog tempa života. Treninzi su primjereni osobama spremnim posvetiti nekoliko sati tjedno sportu u opuštenoj i prijateljskoj sredini. Odrasle osobe se, prema svojim mogućnostima, uključuju u sistematizirane programe provjere umijeća kroz pojaseve i/ili natjecanja u okviru pravila. Za postizanje visokog stupnja kondicije koristi se sustav tehnika koje potiču aerobni kapacitet, snagu, fleksibilnost, izdržljivost i sposobnost samoobrane. Treninzi, tečajevi i predavanja se odvijaju pod vodstvom vrlo iskusnih sportaša i specijalista koji su posvećeni borilačkom sportu i spremni motivirati Vas u potrazi za optimalnim fizičkim i mentalnim zdravljem u kombinaciji s povećanom vitalnošću. Izrazita pozornost pridaje se proučavanju pojedinačnih tehnika karate, aikido, judo umijeća i kickboxing sporta. Žene i muškarci u nižim programima (pojasevima) vježbaju prikladne tehnike.


KAIDO I DJECA

Djeca ravnopravno sudjeluju u edukaciji.

logoMalaSkolaVježbaju i djeluju s odraslima.

Rezultati napretka se pokazuju već u prvim tjednima. Emotivno i fizičko sazrijevenje vidljivo je kroz izrazit napredak u spoznaji odgovornosti u obavljanju školskih obveza, odnosu i respektu prema starijima, obiteljskom životu i socijalizaciji. Emotivno sazrijevanje posebno je vidljivo u odnosu prema vršnjacima. Izgrađeno samopouzdanje korektiv je nasilničkom ponašanju na koje mogu naići u svakodnevnom životu.

  • učimo
  • karate
  • judo
  • aikido
  • za mlađe i najmlađe
  1. Sigurno učenje
  2. Zabavna aktivnost
  3. Bolja koordinacija
  4. Emocionalna stabilnost
  5. Samopouzdanje

Posjetite nas! Vježbajte sa svojom djecom!

IMG_20140326_191134 150917_kruge_nove_strunjace 20140329_115956_AndroidIMG_20140326_190002_2 Kaido mala škola borilačkog umijeća